Materieludlejning.

Elmaskiner i høj kvalitet udlejes

Hos Birger Larsen Maskinudlejning Viborg Vest ApS har vi et stort og velassorteret udvalg af elmaskiner til udlejning. Vores elmaskiner er ideelle til indendørs brug og kan lejes af både privat –og erhvervskunder.

I Birger Larsen udvælger vi alle vores maskiner til udlejning efter vores høje krav om kvalitet, miljøvenlighed og funktionalitet. På den måde er vores mange kunder altid sikret, at de lejer en maskine i markedets bedste kvalitet.

Den helt rette elmaskine til projektet

​Vores mange elmaskiner kan anvendes både indendørs og udendørs. Elmaskiner er gode til indendørsbrug i eksempelvis haller, idet maskinerne ikke forurener.

I vores udvalg af elmaskiner findes blandt andet en el-minigraver, en el-miniged, en el-minigraver med hydraulikkammer og en trillebør med elmotor. Her på hjemmesiden kan du se vores katalog og få et overblik over alle vores maskiner til udlejning.

Hos Birger Larsen tager vi os altid tid til en snak med vores kunder, så vi er sikre på, at de får den passende elmaskine til netop deres projekt. Med erfaring og ekspertise er vores dygtige medarbejdere altid klar til at rådgive vores kunder og give gode råd med på vejen.

Til både privat –og erhvervskunder kan Birger Larsen tilbyde at levere maskinerne på jeres adresse – de kan ligeledes afhentes hos os.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os i Birger Larsen Maskinudlejning for at modtage et uforpligtende tilbud eller bare et godt råd. Ring på 86 62 82 86 for at høre mere. Vi glæder os til at hjælpe dig videre med dit projekt.

​​Ærøvej 7

Telefon: 86 62 82 86

CVR: 57596228